top of page

Lamineringsmaskin i A3

GBC FUSION 3100L A3

Perfekt til kontorbruk og brukere som laminerinerer regelmessig. rask og praktisk lamineringsmaskin som varmes opp på 1 minutt for lommer fra id- inntil A3-format. Laminerer 26 std sider på 10 minutter. Bruker fra 75 til 125 micron lommer. Veksle mellom lommetykkelser umiddelbart ved å trykke på en knapp. Justerbare lommeguider sørger for at dokumentene ligger i perfekt linje. Automastisk varsling piper hvis en lomme mates inn feil. Trykk på frigjøringsknappen for å fjerne lommer som mates inn feil, rask og enkelt. Grønn lampe og pipelyd angir når den er klar. Utgangsskuff for et perfekt, flatt resultat. Slås av automatisk etter 30 min. Inaktivitet og sparer energi. Ring oss på 63 87 05 60 for pris og varianter!

De nyeste produktene
bottom of page